Rättelse i marknadsföringsmaterial

Fel har upptäckts i marknadsföringsmaterial för två placeringar av typen Buffertautocall. Digitalt marknadsföringsmaterial är uppdaterat med korrekt information.

Det tryckta marknadsföringsmaterialet för nedanstående två placeringar innehåller fel i räkneexempel på sidan 4, i respektive folder.

Vid den femte och sista observationen erhålls den ackumulerande kupongen endast om sämsta aktie på slutdagen är -10% eller bättre, och ingenting annat.

De digitala versionerna av produktfoldrarna på vår hemsida innehåller den korrekta informationen. Vi beklagar eventuell förvirring som detta kan ha orsakat.

Morgan Stanley uppdaterar dokumentationen

08 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar Morgan Stanley dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

UBS uppdaterar dokumentationen

07 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar UBS dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

Aktuella villkor emission 2023:8

27 november 2023

Emission 2023:8 tecknas till och med den 14 december. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.