Karriär

Strivo är ett snabbväxande och kunskapsintensivt företag i en intressant och dynamisk del av finansbranschen. På Strivo strävar vi efter att alltid ligga i framkanten och leda utvecklingen. Vår långsiktiga framgång bygger på att kunna locka till oss branschens mest kompetenta medarbetare.

Strivo som arbetsgivare

Strivo fokuserar på att medarbetarna ska må bra och utvecklas. Ledningen strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för medarbetarna att utföra sina arbetsuppgifter och hantera olika situationer samt att känna stolthet och tillhörighet med bolaget och dess värderingar. Strivo strävar efter att behålla och rekrytera de bästa medarbetarna. För att vara en attraktiv arbetsgivare arbetar ledningen med aktivt ledarskap, tydliga mål och konkurrenskraftiga incitament, i syfte att skapa en trivsam och motiverande arbetsmiljö med de allra bästa möjligheterna till professionell och personlig utveckling.

Våra avdelningar Intresserad av att veta mer om oss som jobbar på Strivo? Läs mer här! Läs mer
Student Vill du veta mer om hur du som student kan komma i kontakt med oss? Klicka här! Läs mer
Lediga tjänster Klicka här för att läsa mer om hur du kan bli en del av Strivo! Läs mer

Lediga tjänster

Vi annonserar lediga tjänster på vår sida på LinkedIn. Om det inte finns några lediga tjänster för närvarande är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss på rekrytering@strivo.se

Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Strivo och kommer inte att lämnas ut till andra bolag. Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Strivo genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

Nyheter