Handelsstatistik vecka 48

Här har vi samlat statistik från den senaste veckans handel på vår handelsplattform.

I sammanställningen för de mest handlade aktierna hittar vi för vecka 48 åter igen SBB B. Denna vecka är aktien dock inte med på topplistan för de mest nettoköpta, utan som den mest sålda aktien. Våra kunder köpte istället riskkapitalbolaget EQT och klädjätten H&M. Det svenska klädesbolaget har kommit ner från de 220 kr som aktien handlades kring under mars i år till dagens 164 kr. Lågriskfonden Simplicity Likviditet toppade listan för mest nettoköpta fonder medans våra kunder i stor utsträckning valde att avyttra Lannebo Småbolag.

Aktier - mest köpta

Aktier - mest sålda

EQT SBB B
Hennes & Mauritz B Investor B
Diös Fastigheter MIPS
Castellum Corem Property Group Pref
Bure Equity AddLife B

 

Fonder - mest köpta

Fonder - mest sålda

Simplicity Likviditet Lannebo Småbolag
S-Bank Emerging Markets Yield A SPP Grön Obligationsfond A
Atlant Multi-Strategy AMF Räntefond kort
Atlant Opportunity Thematica – Future Mobility Retl SEK Acc
FIRST Nordisk Högränta Schroder Emerging Europe A


Ovanstående material är framtaget i informationssyfte och skall inte ses som rådgivning rörande finansiella placeringar/investeringar. Det utgör inte heller en uppmaning, rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller att investera i ovanstående värdepapper/fonder. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Morgan Stanley uppdaterar dokumentationen

08 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar Morgan Stanley dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

UBS uppdaterar dokumentationen

07 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar UBS dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

Aktuella villkor emission 2023:8

27 november 2023

Emission 2023:8 tecknas till och med den 14 december. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.