Handelsstatistik vecka 44

Här har vi samlat statistik från den senaste veckans handel på vår handelsplattform.

I vissa branscher är höstlovsveckan synonymt med lägre aktivitet, dock inte i finansbranschen då denna vecka infaller mitt i rapportsäsongen. Blandfonderna fortsätter att vara omtycka av våra kunder medan två räntefonder från Lannebo återfinns bland de mest sålda fonderna. På aktiesidan toppar riskkapitalbolaget EQT listan som den mest nettoköpta aktien samtidigt som Strivos kunder har nettosålt elbolaget Garo, som  släppte sin Q3 rapport i slutet av veckan.

Aktier - mest köpta

Aktier - mest sålda

EQT Garo
Svolder B OEM B
Hennes & Mauritz B Evolution
SBB D Tele2 B
Stendörren Fastigheter AB Episurf B

 

Fonder - mest köpta

Fonder - mest sålda

Atlant Opportunity Edgewood L Select US Select Growth
IKC Avkastningsfond Didner & Gerge Global
Atlant Stability Odin Norge C SEK
Catella Credit Opportunity Lannebo Räntefond Kort
Sensor Sverige Select Lannebo High Yield


Ovanstående material är framtaget i informationssyfte och skall inte ses som rådgivning rörande finansiella placeringar/investeringar. Det utgör inte heller en uppmaning, rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller att investera i ovanstående värdepapper/fonder. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Morgan Stanley uppdaterar dokumentationen

08 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar Morgan Stanley dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

UBS uppdaterar dokumentationen

07 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar UBS dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

Aktuella villkor emission 2023:8

27 november 2023

Emission 2023:8 tecknas till och med den 14 december. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.