Pressmeddelande

Strukturinvest Fondkommission (FK) AB byter namn till Strivo AB

Strukturinvest Fondkommission (FK) AB, org nr 556759-1721, byter bolagsnamn till Strivo AB idag den 18 oktober. Det nya namnet speglar ett allt bredare erbjudande och stödjer tillväxtstrategin framåt samtidigt som grunden i bolagets historia återspeglas.

Namnbytet är en naturlig utveckling för Strivo som utvecklats positivt under många år. Det innebär inte någon förändring i befintliga erbjudanden eller arbetssätt men underlättar utvecklingen av investeringsrelaterade tjänster och nya produkterbjudanden framåt.

Namnet Strivo är kortare och bedöms därmed vara mer lättillgängligt än det tidigare. I namnprocessen har hänsyn även tagits till internationell tillämplighet.

Genom Strivo får vi ett modernt och internationellt gångbart varumärke. Namnbytet är ett logiskt steg i vår utveckling som bolag och ger oss friheten att fortsätta på den inslagna vägen; att erbjuda marknadens bredaste utbud av attraktiva investeringslösningar som t.ex. fonder, aktier, strukturerade placeringar, trackers och diverse depålösningar via en innovativ, egenutvecklad digital plattform, säger Declan Mac Guinness, VD på Strivo, i en kommentar.

Strukturinvest har under det senaste året genomfört ett omfattande varumärkesarbete, med syftet att skapa en varumärkesstrategi som bättre speglar bolagets breda erbjudande. Resultatet är varumärkeskonceptet Strivo, som består av ett nytt bolagsnamn samt ny visuell identitet och logotyp.

Strukturinvest Fondkommission grundades 2009 som ett produktbolag med fokus på skräddarsydda investeringslösningar. Under åren har verksamheten utvidgats till att innefatta en omfattande depåverksamhet med ett av marknadens bredaste produkterbjudanden. Strivo bedriver inte rådgivningsverksamhet, utan fokuserar i stället på det finansiella produkterbjudandet.

I samband med namnbytet lanseras också en ny och kraftigt förbättrad hemsida som nås via det nya domännamnet www.strivo.se.

Den juridiska personen med organisationsnummer 556759-1721 är densamma. Observera vidare att namnbytet endast avser Strukturinvest Fondkommission och påverkar inte de andra gruppbolagen i koncernen under Primrose Partners AB.

För ytterligare information, kontakta:

Joakim Sandén, Marknadschef, Strivo AB, Tel: +46 31 68 63 36,
E-post: joakim.sanden@strivo.se

Aktuella villkor emission 2024:2

15 april 2024

Emission 2024:2 tecknas till och med den 19 april. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.