Ny Indienfond på Strivos Fondlista

Vi har sett ett ökat intresse för den indiska marknaden bland våra depåkunder och är därför glada att kunna utöka Fondlistan med ytterligare en fond med exponering mot Indien: C WorldWide India.

Fondlistan består av de populäraste fonderna på Strivos fondplattform och erbjuds helt utan courtage. Utöver fonderna på Fondlistan kan du som är depåkund hos Strivo handla ytterligare cirka tusen olika fonder till fast courtage. Alla fonder handlas utan tredjepartsersättningar. Det innebär att alla inbyggda fondprovisioner och liknande tredjepartsersättningar som fondbolagen normalt sett betalar till depåinstitut, distributörer eller andra fondplattformar istället återläggs till din depå, vilket i praktiken innebär en betydande rabatt på fondens ordinarie förvaltningsavgift för dig som kund.

 

Samtliga daglighandlade fonder på Fondlistan finns tillgängliga för månadssparande med autogirodragningar från externt bankkonto. Det går även bra att månadsspara överskottslikviditet som finns i depån. Minsta belopp för månadssparande är 200 kronor per fond och månad.

Aktuella villkor emission 2024:2

15 april 2024

Emission 2024:2 tecknas till och med den 19 april. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.