Idun Liv lanserar digital flytt av tjänstepension

Idag lanserar vårt systerbolag Idun Liv en tjänstepensionsförsäkring där kunder, med hjälp av förmedlare, kan flytta sina fribrev till Idun genom helt digitala processer.

Tjänstepensionen är den del av pensionen som betalas av arbetsgivaren. Om man har bytt arbetsgivare under sitt yrkesliv är det vanligt att tjänstepensionen ligger utspridd hos flera olika pensionsbolag. Då kan det vara svårt att få en god överblick över sitt sparande och hur kapitalet är placerat. Ett klokt sätt för att få bättre koll är att samla pensionen på ett och samma ställe. En tjänst som alltså Idun Liv, från och med idag, erbjuder.

Precis som för Idun Livs kapitalförsäkring, som lanserades tidigare i år, är Strivo depåinstitut. Kunder får därigenom tillgång till en förstklassig depåplattform med ett av marknadens bredaste utbud av sparprodukter.

Flytt- och teckningsförfarande sker helt digitalt, snabbt och enkelt för både kund och rådgivare.

Morgan Stanley uppdaterar dokumentationen

08 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar Morgan Stanley dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

UBS uppdaterar dokumentationen

07 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar UBS dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

Aktuella villkor emission 2023:8

27 november 2023

Emission 2023:8 tecknas till och med den 14 december. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.