Handelsstatistik vecka 49

Här har vi samlat statistik från den senaste veckans handel på vår handelsplattform.

Under veckan som varit har våra kunder köpt dippen i Evolution. Livecasinoleverantören har haft en jobbig tid på börsen efter att företaget blivit anklagade för att bedriva verksamhet i sanktionsomfattande länder samt tagit emot olagliga spel. Från att aktien handlades kring 1450 kr innan anklagelserna publicerades bottnade kursen under 900 kr för att idag handlas kring 1100 kr. Strivos kunder passade även på att i större utsträckning minska innehav i Tin Ny Teknik och ökade istället mer defensiva ränte- och blandfonder. Bland topplistan för mest nettoköpta aktier hittar vi även Tobii. Ögonteknikkoncernen delade i veckan ut aktier i Tobii Dynavox till aktieägarna med förhoppning att tydligare kunna synliggöra värde i båda bolagen.

Aktier - mest köpta

Aktier - mest sålda

Evolution SEB C
Hennes & Mauritz B ICA Gruppen
Embracer Group B HMS Networks
Skanska B Fabege
Tobii Investor B

 

Fonder - mest köpta

Fonder - mest sålda

FIRST Nordisk Högränta TIN Ny Teknik A
Atlant Opportunity Investerum Basic Value
PriorNilsson Idea B Naventi Offensiv Flex
Lannebo Småbolag SEB Östeuropafond Småbolag  - Lux
Simplicity Likviditet Cliens Mixfond B


Ovanstående material är framtaget i informationssyfte och skall inte ses som rådgivning rörande finansiella placeringar/investeringar. Det utgör inte heller en uppmaning, rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller att investera i ovanstående värdepapper/fonder. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Aktuella villkor emission 2024:4

01 juli 2024

Emission 2024:4 tecknas till och med den 5 juli. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.