Handelsstatistik vecka 2

Här har vi samlat statistik från den senaste veckans handel på vår handelsplattform.

Veckan har bjudit på stora rörelser på den svenska börsen. I denna veckas sammanställning hittar vi ett flertal nya fonder på topplistan bland de mest handlade fonderna. Såväl Skandia Realräntefond, Pictet Water och Goldman Sachs India Equity Base har vi inte sett tidigare bland de mest handlade. Tvåa på topplistan hittar vi Pictet Water P EUR. Det är en nischfond där två tredjedelar av förvaltat kapital ska placeras mot aktier verksamma inom vattensektorn. Högst upp på listan för mest sålda aktier hittar vi ICA som hade sin sista handelsdag under veckan. Även denna vecka kan vi se att fjolårets vinnare bland de mindre bolagen säljs av och att större bolag, likt SSAB, Atlas Copco och ABB, köps.

Aktier - mest köpta

Aktier - mest sålda

ABB ICA
Hexatronic Instalco
SSAB B Fortnox
Atlas Copco B MIPS
EQT Garo

 

Fonder - mest köpta

Fonder - mest sålda

Skandia Realräntefond FIRST Nordisk Högränta
Pictet Water P EUR Handelsbanken Hållbar Energi
Swedbank Robur Technology Naventi Balanserad Flex
Goldman Sachs India Equity Base USD TIN Ny Teknik A
Atlant Opportunity Case Safe Play


Ovanstående material är framtaget i informationssyfte och skall inte ses som rådgivning rörande finansiella placeringar/investeringar. Det utgör inte heller en uppmaning, rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller att investera i ovanstående värdepapper/fonder. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Aktuella villkor emission 2024:4

17 juni 2024

Emission 2024:4 tecknas till och med den 5 juli. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.