Handelsstatistik från månaden som gått - oktober

Här har vi samlat statistik från den senaste månadens handel på vår handelsplattform.

Utvecklingen på Stockholmsbörsen var under oktober positiv. Månaden bjöd på bland annat på noteringen av Volvo Cars - vilket våra kunder uppskattade och köpte aktien till den grad att den klättrade upp på topplistan för de mest nettoköpta aktierna. Detta trots att Volvo Cars noterades sista veckan i oktober. Våra kunder valde att sälja återöppningsvinnaren Scandic Hotels efter en stark utveckling senaste månaden. På fondsidan ser vi fortsatt stort inflöde i blandfonder.

Aktier - mest köpta

Aktier - mest sålda

SEB C Scandic Hotels Group
Embracer B Öresund
Volvo Cars B ICA Gruppen
Swedbank A Bergs Timber B
Nibe B Intrum

 

Fonder - mest köpta

Fonder - mest sålda

Atlant Opportunity Spiltan Högräntefond
Case Safe Play Proethos Fond
Sensor Sverige Select MS INVF Asia Opportunity
Thematica - Future Mobility Retl SEK Acc Naventi Offensiv Flex
Öhman Global Growth Naventi Balanserad Flex


Ovanstående material är framtaget i informationssyfte och skall inte ses som rådgivning rörande finansiella placeringar/investeringar. Det utgör inte heller en uppmaning, rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller att investera i ovanstående värdepapper/fonder. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning . En investering i värdepapper/fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Morgan Stanley uppdaterar dokumentationen

08 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar Morgan Stanley dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

UBS uppdaterar dokumentationen

07 december 2023

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar UBS dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

Aktuella villkor emission 2023:8

27 november 2023

Emission 2023:8 tecknas till och med den 14 december. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.