Handelsstatistik från månaden som gått - oktober

Här har vi samlat statistik från den senaste månadens handel på vår handelsplattform.

Utvecklingen på Stockholmsbörsen var under oktober positiv. Månaden bjöd på bland annat på noteringen av Volvo Cars - vilket våra kunder uppskattade och köpte aktien till den grad att den klättrade upp på topplistan för de mest nettoköpta aktierna. Detta trots att Volvo Cars noterades sista veckan i oktober. Våra kunder valde att sälja återöppningsvinnaren Scandic Hotels efter en stark utveckling senaste månaden. På fondsidan ser vi fortsatt stort inflöde i blandfonder.

Aktier - mest köpta

Aktier - mest sålda

SEB C Scandic Hotels Group
Embracer B Öresund
Volvo Cars B ICA Gruppen
Swedbank A Bergs Timber B
Nibe B Intrum

 

Fonder - mest köpta

Fonder - mest sålda

Atlant Opportunity Spiltan Högräntefond
Case Safe Play Proethos Fond
Sensor Sverige Select MS INVF Asia Opportunity
Thematica - Future Mobility Retl SEK Acc Naventi Offensiv Flex
Öhman Global Growth Naventi Balanserad Flex


Ovanstående material är framtaget i informationssyfte och skall inte ses som rådgivning rörande finansiella placeringar/investeringar. Det utgör inte heller en uppmaning, rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller att investera i ovanstående värdepapper/fonder. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning . En investering i värdepapper/fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Information gällande Apex 2019

22 maj 2024

Apex 2019 (SE0012065506) med förfall den 17:e maj har nu publicerat NAV för återbetalning av det kapital som amorterats från Apikal Fastighetspartners låntagare tillsammans med ränta för perioden från 1 april 2024 fram till förfallodagen. 

Strivo fyller 15 år!

20 maj 2024

Idag för 15 år sedan lanserades Strivos allra första placering, OMX Express. Sedan dess har nya placeringar kontinuerligt lanserats, med en stor variation vad gäller konstruktion och marknadsexponering. Det är denna möjlighet till flexibilitet och variation som är styrkan i strukturerade placeringar – att kunna ta till vara på de möjligheter som marknaden erbjuder vid varje givet tillfälle.