Lediga tjänster

På den här sidan lägger vi upp de tjänster som för närvarande finns att söka hos Strivo. Söker vi ingen personal just nu är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Lösningsarkitekt inom .NET?

Vi söker nu dig Lösningsarkitekt (Solution Architect/Developer) med lång erfarenhet av att arbeta med Microsoft-teknologier och vill vara en del av ett agilt utvecklingsteam som arbetar med affärskritiska lösningar för våra kunder.

Systemutvecklare .NET

Vår expansion där digitalisering av våra tjänster är i centrum fortsätter. Vi skapar framtidens plattform för finansiell rådgivning där affärskrav och skalbarhet skapas med den senaste tekniken. Är du en driven systemutvecklare och vill vara med på vår resa?

Senior Backoffice-medarbetare

Vi söker nu en erfaren och driven Senior Backoffice-medarbetare till vårt kontor i centrala Stockholm! Är du en självgående och noggrann person med en stark känsla för service? Har du tidigare erfarenhet av backoffice-arbete och är redo för nya utmaningar och större ansvar? Då kan du vara den vi letar efter.

Spontanansökan

Godkännande innebär samtycke till att Strivo AB behandlar mina personuppgifter. Läs mer på sidan Behandling av personuppgifter.