Lediga tjänster

På den här sidan lägger vi upp de tjänster som för närvarande finns att söka hos Strivo. Söker vi ingen personal just nu är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Backoffice

På Backoffice är du en viktig del av bolagets verksamhet. Det är en bred roll där du får chansen att jobba med varierande arbetsuppgifter i ett högpresterande team. I rollen möts du av nya utmaningar varje dag vilket gör att du hela tiden utvecklas. 

Kundtjänst

Som medarbetare på kundtjänst/support är du Strivos ansikte utåt och dina främsta uppgifter kommer vara att ge kunden en positiv upplevelse. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du huvudsakligen att hantera inkommande samtal samt e-mail.

Systemutvecklare .NET

Vår expansion där digitalisering av våra tjänster är i centrum fortsätter. Vi skapar framtidens plattform för finansiell rådgivning där affärskrav och skalbarhet skapas med den senaste tekniken. Är du en driven systemutvecklare och vill vara med på vår resa?

Spontanansökan

Godkännande innebär samtycke till att Strivo AB behandlar mina personuppgifter. Läs mer på sidan Behandling av personuppgifter.