Nya fonder på Strivos Fondlista

Strivo utökar Fondlistan med två nya fonder från Enter Fonder: Enter Småbolag och Enter Cross Credit.

Enter Fonder är ett svenskt fondbolag som grundades 1999 med ett tydligt fokus på aktiv fondförvaltning av svenska aktier och räntor. Bolaget förvaltar idag ca 14 miljarder kronor fördelat på sju fonder varav två är räntefonder och fem aktiefonder.

Fondlistan består av de populäraste fonderna på Strivos fondplattform och erbjuds helt utan courtage. Utöver fonderna på Fondlistan kan du som är depåkund hos Strivo handla ytterligare cirka tusen olika fonder till fast courtage. Alla fonder handlas utan tredjepartsersättningar. Det innebär att alla inbyggda fondprovisioner och liknande tredjepartsersättningar som fondbolagen normalt sett betalar till depåinstitut, distributörer eller andra fondplattformar istället återläggs till din depå, vilket i praktiken innebär en betydande rabatt på fondens ordinarie förvaltningsavgift för dig som kund.

Samtliga daglighandlade fonder på Fondlistan finns tillgängliga för månadssparande med autogirodragningar från externt bankkonto. Det går även bra att månadsspara överskottslikviditet som finns i depån. Minsta belopp för månadssparande är 200 kronor per fond och månad.

Morgan Stanley uppdaterar dokumentationen

24 april 2024

Med ett nytt tillägg till grundprospektet kompletterar Morgan Stanley dokumentationen för samtliga sina placeringar i Strivos aktuella emission och aktivt handlade placeringar.

Strivo lanserar Emission 2024:3

23 april 2024

Årets tredje emission innehåller såväl spännande nyheter som återkommande populära placeringar från tidigare emissioner.

Aktuella villkor emission 2024:2

15 april 2024

Emission 2024:2 tecknas till och med den 19 april. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.