Lediga tjänster

Medarbetare till Kundtjänst

Placering: Stockholm

Strivo är ett snabbväxande och kunskapsintensivt företag i en spännande och dynamisk del av finansbranschen. På Strivo strävar vi efter att alltid ligga i framkant och leda utvecklingen i vår bransch. Vi befinner oss just nu i en stark tillväxtfas och söker ytterligare medarbetare till vårt Backoffice.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse

Som medarbetare på kundtjänst/support är du Strivos ansikte utåt och dina främsta uppgifter kommer vara att ge kunden en positiv upplevelse. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du huvudsakligen att hantera inkommande samtal samt e-mail. Du kommer även att arbeta med service kring de tjänster och produkter som Strivo erbjuder samt hjälpa våra kunder med frågor kring depåer, rapporter, emissioner och flyttar av värdepapper. Vidare ingår allmänt kontorsarbete och stöd till övrig administration.

Din profil

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och har erfarenhet av att arbeta med service, även om det viktigaste är att du har rätt inställning och en personlighet som passar in för rollen. Du ser möjligheter i varje enskild uppgift och har lätt att prioritera uppgifter samt att hålla i gång flera arbetsuppgifter samtidigt.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Strivos organisation är kreativ och initiativrik med korta kommunikationsvägar och nära till beslut.

Vill du bli en av oss?

Vänligen skicka din ansökan till rekrytering@strivo.se senast 2023-02-24. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CBO Andreas Sjövik, andreas.sjovik@strivo.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Strivo Academy

Lär dig mer om finansiella placeringar.