Lediga tjänster

Medarbetare till Kundsupport

Placering: Stockholm

Är du social och utåtriktad? Brinner du för att ge god service och ge kunden en positiv upplevelse? Då har vi tjänsten för dig!

Strivo AB är ett fristående svenskt värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster, däribland olika typer av depåtjänster med möjlighet att spara i ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster. Vi befinner sig nu i en stark tillväxtfas och söker en medarbetare till vår kundsupport. Du blir ansiktet utåt och kommer bli en del av ett kompetent team. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Hantera inkommande samtal och mejl
  • Depå- och avtalshantering
  • Ge service kring tjänster och produkter som företaget erbjuder
  • Svara på frågor kring till exempel depåer, rapporter och emissioner
  • Allmänt kontorsarbete och stöd till övrig administration

Tjänsten är på heltid och beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat och löper tills vidare. Anställningen inleds med en provanställning om sex månader. Arbetstiderna är måndag till fredag kl 08.00-17.00.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning gärna inom ekonomi eller liknande. Vi ser att du har minst ett till två års erfarenhet av att arbeta med service och kundkontakt. Du har till exempel erfarenhet av att arbeta i butik, på hotell eller restaurang. Vi söker dig som är driven, framåt och ansvarstagande. Du är noggrann, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är kommunikativ och bra på att bygga och vårda goda relationer med kunder. Vidare är du flytande i svenska i tal och skrift. Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Strivos organisation är kreativ och initiativrik med korta kommunikationsvägar och nära till beslut.

Vill du bli en av oss?

Vänligen skicka din ansökan till rekrytering@strivo.se senast 2024-05-30. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CBO Andreas Sjövik, andreas.sjovik@strivo.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Strivo Academy

Lär dig mer om finansiella placeringar.