Lediga tjänster

Medarbetare till Backoffice

Placering: Stockholm

Strivo är ett snabbväxande och kunskapsintensivt företag i en spännande och dynamisk del av finansbranschen. På Strivo strävar vi efter att alltid ligga i framkant och leda utvecklingen i vår bransch. Vi befinner oss just nu i en stark tillväxtfas och söker ytterligare medarbetare till vårt Backoffice.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse

Som medarbetare på Backoffice är du en viktig del av bolagets verksamhet. Det är en bred roll där du får chansen att jobba med varierande arbetsuppgifter i ett högpresterande team. I rollen möts du av nya utmaningar varje dag vilket gör att du hela tiden utvecklas. Du blir en del av ett kompetent team som har en god gruppsammanhållning där man ständigt bidrar till varandras utveckling.

Din profil

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att samarbeta med andra. Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet från finanssektorn är meriterande men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker personer med en stark drivkraft, rätt attityd och ett brinnande intresse för finansmarknaden.

Dina arbetsuppgifter

Bistå i arbetet på Strivos Backoffice, vilket bland annat innefattar:

  • Hantering av det dagliga flödet av värdepappersaffärer
  • Corporate actions
  • Administration av Strivos emissioner
  • Depåhantering
  • Clearing och settlement
  • Värdepappersflyttar

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Strivos organisation är kreativ och initiativrik med korta kommunikationsvägar och nära till beslut.

Vill du bli en av oss?

Vänligen skicka din ansökan till rekrytering@strivo.se senast 2023-02-24. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CBO Andreas Sjövik, andreas.sjovik@strivo.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Strivo Academy

Lär dig mer om finansiella placeringar.